Købermægler.Net Tlf.: 70 22 40 44

By: Rasmus | November 28, 2015

Det er sjældent let at være på boligjagt, især ikke første gang. BRFkredit har lavet en lynguide med de grundlæggende råd til dig, der skal købe bolig.

1. Læg et budget
Inden boligjagten begynder, er det en god idé at få afdækket sine muligheder. Et budget er en god måde at få skabt et godt overblik over sin privatøkonomi. Det er vigtigt, at man tænker fremad, når budgettet skal lægges, så man får taget højde for kommende begivenheder. Man kan starte med selv at se på budgettet og dernæst tage en snak med sit realkreditinstitut.

Det næste skridt er nemlig at få lavet en forhåndsgodkendelse og et boligkøbsbevis.

”Med et boligkøbsbevis i hånden ved man præcis, hvor meget man kan købe bolig for. Dermed undgår man at blive skuffet, fordi pengene...

By: Rasmus | November 28, 2015

Ejendomsmæglerne erkender, at ligeværdige forhandlinger vil give billigere boliger.


Ejendomsmarkedet bliver mere gennemsigtigt og danskerne får mulighed for at spare penge, når de købe en ejerbolig.

Det bliver konsekvensen af den nye mæglerlov, hvis den førere til en større udbredelse af egenlig købermæglere, mener økonom og sekretariatschef i Boligøkonomisk Videnscenter, Curt Liliegreen»Det er godt, at det nu slås fast med syvtommerssøm, at ejendomsmæglere er sælger mand og ikke købers mand. Det er med til at hjælpe boligkøberen og forbrugeren, som er den svage part i forhandlingerne. Det er sælgers marked nu, hvor efterspørgslen i de store byer langt overstiger udbuddet. Det samme kan sige om finansieringen, hvor køber er oppe mod store ...

Category: Købermægler 

Tags: købermægler 

By: Rasmus | November 28, 2015

Står du og overvejer at købe ny bolig, skal du være opmærksom på nye regler, der træder i kraft 1. november. En bekendtgørelse sætter nemlig et krav til, hvor mange penge boligkøbere skal have sparet op, hvis de vil handle hus eller lejlighed.

Fremadrettet kan købere ikke længere låne hele beløbet til huset. Nu skal man som minimum have sparet fem procent af husets pris op. Det vil altså sige, at overvejer man et hus til to millioner, så skal der stå 100.000 kroner på kontoen - plus omkostningerne i forbindelse med købet så som advokatsalærer, ejerskifteforsikring og flytteomkostninger.

Modvirker boligboble
Og kravet er slet ikke nogen dårlig idé, hvis man spørger boligøkonom i Nordea Kredit, Lise Nytoft Bergmann.

- Min overbevisning er, ...

EjendomsmæglerBoligadvokat TilstandsrapportKøbermæglerKøbermægler